Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Δεύτερη η Στεφανίδη στο Μίτινγκ Χένγκελο

Δεύτερη η Στεφανίδη στο Μίτινγκ Χένγκελο


Κάτω από συνεχόμενη βροχή και χαμηλή θερμοκρασία, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε τη δεύτερη θέση με άλμα στα 4,52μ. στο «Continental Tour», που διεξήχθη στο Χένγκελο.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε πολύ νωρίς τον αγώνα της, από τα χαμηλά άλματα, προκειμένου να κρατηθεί «ζεστή» στη διάρκειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανε το πρώτο της άλμα στα 4,17μ, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια, με τη δεύτερη πέρασε τα 4,32μ. και 4,42μ, ενώ με την πρώτη τα 4,52μ.

Όταν ο πήχης ανέβηκε στα 4,62μ. η Κατερίνα Στεφανίδη είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Επόμενος αγώνας για τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Ρίο είναι στις 12 Ιουλίου στο Diamond League του Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη Πόλακ στο Χένγκελο δεν σημείωσε την επίδοση που θα ήθελε αφού έμεινε στην έκτη θέση με 4,17μ. και στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,32μ.

Σε μίτινγκ, που έγινε το Σάββατο (6/7) στη Γαλλία ο Γιώργος Χριστόφορος Κύρτσης βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 5.000μ. με 14.15.18, κατακτώντας την 5η θέση.

Η επίδοση αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη φέτος στην Ελλάδα μετά το 13.53.63 που έχει σημειώσει ο Εμμανουήλ Γιώργος Σγουρός τον Απρίλιο στην Αμερική.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης στη Βέροια, οικογένεια και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής,...

Πολιτική

Στην Αθήνα φαίνεται πως επέστρεψε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την περιοδεία του στην Άρτα. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρώην...

Μαγαζίνο

Το υπερπολυτελές σπίτι στη Χαβάη όπου ο Justin Bieber έκανε τις διακοπές του το 2015 πουλήθηκε για 6,25 εκατομμύρια δολάρια μετά από δύο χρόνια...