Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Δεν «κλείδωσε» την πρόκριση, αλλά έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός, 2-1 την Μπότεφ Πλόβντιβ

Δεν «κλείδωσε» την πρόκριση, αλλά έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός, 2-1 την Μπότεφ Πλόβντιβ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον β’ προκριματικό γύρο του φετινού Europa League.

Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να κάνουν απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης, όπου αν περάσουν, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ-Βοϊβοντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παρέταξε την ομάδα του στο πρώτο ματς με τους Βούλγαρους με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι βρίσκεται από τα γκολπόστ, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα.

Οι Αράο και Βιλένα αγωνίζονται στον άξονα, ενώ οι Μαντσίνι-Τζούριτσιτς είναι στα άκρα, με τον Μπακασέτας να έχει πάρει θέση πίσω από τον προωθημένο Γερεμέγεφ.

Στον αντίποδα βασικός αγωνίζεται με την ομάδα της Βουλγαρίας ο Μπαλογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκεται και ο Τετέ! Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκανε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

 

Με ιδανικό τρόπο άρχισε το ματς για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Γερεμέγεφ.

Στο 43′ ο Τζούριτσιτς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ταμ, με τον διαιτητή του ματς να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα ο Μπακασέτας.

Στο 59′ ο Τζούριτσιτς σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, καθώς ο Γερεμέγεφ, στον οποίο χτύπησε η μπάλα, ήταν  εκτεθειμένος.

Στο 71′ η ομάδα της Βουλγαρίας κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Κορόσετς, σε μία φάση που ξεκίνησε από λάθος του Βιλένα.

Στο 77′ ο Τζούριτσιτς είχε δοκάρι, ενώ στο 83′ από ασυνεννοησία των Γεντβάι-Σένκεφελντ, ο Ουκάκι έκλεψε την μπάλα, μπήκε περιοχή και πήγε να περάσει τον Ντραγκόφσκι, με τον Ισραηλινό να δίνει πέναλτι.

 

Εν τέλει πάντως μετά από προτροπή του VARίστα o διαιτητής έκανε χρήση του on field review, παίρνοντας πίσω την αρχική του απόφαση, καθώς δεν φαίνεται να υπήρξε ανατροπή του Ουκάκι από τον Ντραγκόφσκι.

Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1

Γκολ: 8′ Γερεμέγεφ (Παναθηναϊκός), 44′ πεν. Μπακασέτας (Παναθηναϊκός), 71′ Κορόσετς (Μπότεφ)

Κίτρινες: Ετό (Μπότεφ), Περέιρα (Μπότεφ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 77′  Τζούριτσιτς (Παναθηναϊκός)

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα (74′ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας, Μαντσίνι (74′ Λημνιός), Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ (78′ Σπόραρ)

Μπότεφ (Ντούσαν Κερκέζ): Iγκονέν-Μίνκοφ, Ταμ, Κοντέ, Μπαλογιάννης-Ετό (63′ Κόροσετς), Περέιρα (70′ Καραμπελίοφ) – Νουατσούκβου, Ποπόβ, Ακερέ-Ούτζα (70′ Σέκουλιτς)

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...