Ένα νόστιμο πιάτο εμπνευσμένο από τη σαλονικιώτικη γαστρονομική ιστορία.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ουγγαρέζα: Βάζουμε σε ένα μπολ το λάχανο, το αλατίζουμε και το πιέζουμε με τα χέρια μας να πέσει όγκος του, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τοποθετούμε στο ψυγείο την ουγγαρέζα μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.
Βήμα 2
Κόβουμε τις πανσέτες σε λεπτές φέτες, ανοίγουμε τα ψωμάκια, αν θέλουμε τα φρυγανίζουμε, τα αλείφουμε με μουστάρδα και γεμίζουμε κάθε σάντουιτς με ουγγαρέζα και πανσέτα. Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ακόμη μουστάρδα και πάπρικα.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Εύα Μονοχάρη — Food Styling: Μάκης Γεωργιάδης, Εύα Μονοχάρη — Φωτογραφία: Lambros Mentzos Photography, Εύα Μονοχάρη
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!