Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αντίδρασή της σε «αιχμηρό» σχόλιο που δέχτηκε από follower της – «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη;»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αντίδρασή της σε «αιχμηρό» σχόλιο που δέχτηκε από follower της – «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη;»


Η Βρισηίδα Ανδριώτου δέχτηκε ένα «αιχμηρό» σχόλιο σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του «Survivor» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και κοινοποιεί καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα της, ή μοιράζεται σκέψεις και προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε αυτή τη φορά ένα βίντεο, στο οποίο αφήνει αιχμές για τη γυναικεία φιλία, στο οποίο βλέπουμε ένα μικρό σκετς που έχει κάνει η ίδια, γράφοντας παράλληλα και το διάλογο.

@vrisiida_andrio

Υπάρχουν ανάμεσα μας τέτοιοι 😂 #foryou #foryoupage #trend #fyp

♬ som original – 𝙇𝙪𝙫 𝙈𝙪𝙨𝙞𝙘

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Βρισηίδα Ανδριώτου δέχτηκε αμέτρητα σχόλια. Όμως, σε ένα από αυτά θέλησε να απαντήσει, αφού την κατηγόρησαν ότι και η ίδια είχε φερθεί αντίστοιχα στην πρώην φίλη της Ιωάννα Τούνη, όταν ήταν κολλητές.

Συγκεκριμένα, μια από τις διαδικτυακές της φίλες έγραψε: «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη, που ήταν και κολλητή σου ή μπερδεύομαι;», με την Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντά: «Μπερδεύεσαι. Εγώ τότε είχα σχέση και μάλιστα ήμουν και πολύ ερωτευμένη. Το τι φήμες αφέθηκαν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το ήθος μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...

Οικονομία

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται 140 άτομα που ελέγχονται για εικονικές συναλλαγές και μία απόδοση ΦΠΑ, ύψους άνω των 11 εκ.ευρώ. Ο επικεφαλής της...