Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Βερόνικα Πάστρα: Το love story με τον «Μr Nammos», ο χλιδάτος γάμος στο Κόμο και η κουμπαριά με τον Χάρη Βαφειά

Βερόνικα Πάστρα: Το love story με τον «Μr Nammos», ο χλιδάτος γάμος στο Κόμο και η κουμπαριά με τον Χάρη Βαφειά


Αρκετοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έδωσαν το παρών φέτος στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ανάμεσα σε αυτούς ξεχώρισε η Βερόνικα Πάστρα.

Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ζαννή Φραντζέσκου έκανε στις 16 Μαΐου την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες του 2024 με σατέν μεταξωτή δημιουργία Celia Kritharioti με halter neck μπούστο και σέξι σχέδιο στην πλάτη.

Η νέα εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Την Τρίτη 21/5 ωστόσο υπήρξε και δεύτερη εμφάνιση. Η πανέμορφη Βερόνικα Πάστρα επέλεξε εκ νέου Celia Kritharioti. Πόνταρε σε μια μάξι σατέν δημιουργία σε απαλό ροζ τόνο με V ντεκολτέ. Το φόρεμα ήταν σε κλος γραμμή και διαθέτει μια εντυπωσιακή ουρά.

Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του «Mr. Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου, Βερόνικα Πάστρα βρίσκεται στις Κάννες με αφορμή το νέο κοσμοπολίτικο «αδελφάκι» του Nammos στην Κρουαζέτ.

Το πολυτελές Νammos Cannes είναι το τρίτο (μετά τη Μύκονο και το Ντουμπάι) Nammos που μπαίνει στον διεθνή χάρτη και μάλιστα σε έναν από τα πιο ελιτίστικους προορισμούς της Ευρώπης.

Πρόκειται για το νέο κοσμοπολίτικο στέκι των Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ.

To who is who της Βερόνικας Πάστρα

Η Βερόνικα Πάστρα είναι κόρη του Σάκη και της Ήβας Πάστρα, που ασχολούνται με το εμπόριο πολύτιμων λίθων και διατηρούν κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα και Μύκονο. Μεγάλωσε στα βόρεια προάστια και μυήθηκε στον κόσμο του χρυσού από την παιδική της ηλικία. Τελειώνοντας το σχολείο θέλησε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση, γι’ αυτό και πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει σχέδιο κοσμήματος στην περίφημη σχολή Saint Martins.

Μετά την αποφοίτησή της η Βερόνικα απασχολήθηκε στην επιχείρηση των γονιών της, σχεδιάζοντας τα πρώτα της κοσμήματα. Μαζί με την αδελφή της Όλγα, επίσης απόφοιτη της ίδιας σχολής, έχουν δημιουργήσει τον δικό τους οίκο κοσμημάτων στην Κηφισιά, με την επωνυμία V&O, από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Το love story με τον «Μr Nammos», Ζαννή Φραντζέσκο

Μετά από μια θυελλώδη προσωπική ζωή, με διάφορες εντυπωσιακές και γνωστές στον χώρο της σόουμπιζ κυρίες, όπως το μοντέλο εκ Τουρκίας Νεσχάν Μουλαζίν ή η Playmate Eφη Κυριάκου, μεταξύ άλλων, να εναλλάσσονται στο πλευρό του, ο επιχειρηματίας του θρυλικού «Nammos» της Μυκόνου στα 42 του βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Βερόνικας Πάστρα.

Η Βερόνικα Πάστρα είναι η γυναίκα εκείνη που κατόρθωσε να φέρει ηρεμία στη ζωή του επιτυχημένου επιχειρηματία. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί αρκετά παλαιότερα, από κοινές τους παρέες στη Μύκονο. Άλλωστε, η οικογένεια Πάστρα διαθέτει κατοικία στην περιοχή της Ψαρούς, οπότε η συνάντηση δεν ήταν δύσκολο να συμβεί. Υπήρξε μάλιστα ένα σύντομο ειδύλλιο προτού εκείνος και εκείνη χαράξουν διαφορετικές πορείες στην προσωπική τους ζωή.

Η νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων τότε ήταν 27 χρόνων και η απόφαση για τον γάμο χρειάστηκε να επισπευστεί, καθώς η εγκυμοσύνη στο πρώτο τους παιδί ήρθε πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι αρχικά υπολόγιζαν.

Ο χλιδάτος γάμος στη λίμνη Κόμο

Ένα μυθικό γάμο οργάνωσε τον Μάιο του 2015 για την γυναίκα της ζωής του, την Βερόνικα Πάστρα που σε λίγους μήνες θα έφερνε στον κόσμο το παιδί τους, ο Ζαννής Φραντζέσκος.  Εκείνος και η σύντροφός του ένωσαν τις ζωές του σε μία παραμυθένια τελετή στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής τότε, ο χώρος που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι είναι η βίλα του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, που διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 90.000 ευρώ τη βραδιά.

Η εντυπωσιακή βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον πάνω σε ιδιόκτητο νησάκι στη λίμνη Κόμο, όπου έγινε ο γάμος.

Η γαμήλια τούρτα με τα αρχικά του ζευγαριού

Όλα ήταν έτοιμα, από τον στολισμό μέχρι το νυφικό φόρεμα που θα φορούσε η Βερόνικα Πάστρα. Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο γαμήλιο πάρτι τους τραγούδησε ο Ντανί Μπριγιάν, ο Γάλλος ποπ σταρ που είχε ταξιδέψει εκεί ειδικά για την περίσταση.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι λίγο μετά τον γάμο του απέκτησε το πρώτο του παιδί, μία κόρη, την οποία βάφτισε στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη της Τήνου.

Ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα της το 2018

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο η είδηση του θανάτου του πεθερού του Mr Nammos, Ζαννή Φραντζέσκο, Σάκη Πάστρα. Ο 61χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή σε διαμέρισμα της Αθήνας, την οποία είχε επισκεφθεί για προσωπικές υποχρεώσεις.

Επισήμως, τα αιτία του θανάτου αποδίδονται σε πνευμονικό οίδημα το οποίο προκλήθηκε από ανεξήγητη αιτία. Αμέσως ειδοποιήθηκε η σύζυγός του Ήβα Πάστρα, αλλά και οι κόρες του Βερόνικα και Όλγα.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση μεταδόθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη στο κοσμοπολίτικο νησί, στο οποίο ο κοσμηματοπώλης περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής του απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο γνωστό beach bar Νammos, του γαμπρού του Ζαννή Φραντζέσκου, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του αποθανόντος Βερόνικα Πάστρα. Άπαντες αδυνατούσαν να πιστέψουν την είδηση του αιφνίδιου χαμού του επιχειρηματία ο οποίος ηγήθηκε της οικογενειακής επιχείρησης με τα κοσμήματα, αλλά είδε το όνομά του να εμπλέκεται στη γνωστή υπόθεση με τους Ρομά οι οποίοι ξάφριζαν Ρόλεξ και χρυσαφικά ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Ο Σάκης Πάστρας ήταν παντρεμένος με την Ήβα Πάστρα, με την οποία γνωρίστηκε προ τριακονταετίας. Από τον γάμο απέκτησαν δύο κόρες -τη Βερόνικα και την Όλγα Πάστρα- καθώς και έναν γιο -τον Νίκο-, ο οποίος σπούδασε Οικονομικά στο BCA College. Τα τελευταία χρόνια η σχέση του ζεύγους Πάστρα δεν ήταν και στα καλύτερά της, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό για τα άτομα του περιβάλλοντός τους ότι ο Σάκης και η Ήβα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και απλώς παρέμεναν παντρεμένοι για τυπικούς, κυρίως, λόγους.

Η grande βάπτιση του γιου του «Mr Nammos» στο Μόντε Κάρλο το 2018 με νονό τον Χάρη Βαφειά

Με ένα διήμερο γλέντι, στο οποίο έδωσαν το «παρών» 200 εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, γιόρτασαν τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού του, του γιου του ο επιχειρηματίας Ζαννής Φραντζέσκος.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την οικογένεια του Mr Nammos ήταν ο Λέων Πατίτσας και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Αλέξανδρος Ελληνας, η Ντίμη Μαύρη, η Ελενα Κρασοπούλου, ο Βασίλης Μιχαήλ και ο Σέρος Μύρτας.

Η βάπτιση του μόλις 11 μηνών γιου του ζευγαριού, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του (Ζαννής Jr) έγινε τον Οκτώβριο του 2018 στην καθολική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, με νονό τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά.

Η βάφτιση υπερπαραγωγή της κόρης τους στο Μονακό

Το Μονακό επέλεξαν να βαφτίσουν το τρίτο τους παιδί, τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Ζαννής Φραντζέσκος και η Βερόνικα Πάστρα. Άλλωστε εκεί ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια η οικογένεια.

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ήβη από την γιαγιά της Ήβα Πάστρα.

Το μυστήριο της βάπτισης έγινε σε κλειστό κύκλο, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Colonel Bellando de Castro με νονές την Εβελίνα Μαχά, σύζυγο του γνωστού δικηγόρου και επίτιμου προξένου της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρου Μαχά, και την Κατερίνα Στασινοπούλου, σύζυγο του επιχειρηματία Γρηγόρη Στασινόπουλου. Πολύ εντυπωσιακή και ξεχωριστή ήταν και η μπομπονιέρα, έργο τέχνης της εικαστικού Εμιλυ Βαφειά, σύζυγο του Χάρη Βαφειά.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στη βίλα Villa la Vigie,  ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της γαλλικής ριβιέρας που αποτελεί μια ωδή στην πολυτέλεια, την ομορφιά και την ηρεμία.

Η βίλα Villa la Vigie που φωταγωγήθηκε στα ροζ.

Η εντυπωσιακή μητέρα της νεοφώτιστης, Βερόνικα φόρεσε μια μάξι βιολετί τουαλέτα με ανοίγματα στη μέση του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και τιάρα στο κεφάλι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, ο Γιώργος Βρέντζος, o Νίκο Ρόσμπεργκ, πρώην οδηγός της Formula 1 με την σύζυγό του και άλλοι.

Την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν αρχικά Γάλλοι τραγουδιστές, ενώ στη συνέχεια στα ντεκ ανέβηκε ο dj Αντώνης Δημητριάδης και έπαιξε τις μουσικές του.

Για την βάφτιση υπερπαραγωγή στο Μονακό τραγούδησε επίσης ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα.

 

 

 

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...