Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αυτά έκανε ο Μπρούνο Πέτκοβιτς που κοιτάζει η ΑΕΚ

Αυτά έκανε ο Μπρούνο Πέτκοβιτς που κοιτάζει η ΑΕΚ


Δείτε τι έκανε στο Κροατία – Αλβανία, ο 29χρονος επιθετικός, Μπρούνο Πέτκοβιτς, τον οποίο έχει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ. Όλες οι τελικές και τα xGoals του.

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι στο Αμβούργο, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και την Αλβανία να έχει σασπένς έως το φινάλε και να λήγει ισόπαλο 2-2, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από τον πρώτο τους βαθμό.

Βασικούς για τους Κροάτες αγωνίστηκε ο Μπρούνο Πέτκοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σφόδρα για την αγορά του 29χρονου επιθετικού από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Τι έκανε, όμως, ο μεταγραφικός στόχος της Ένωσης στην αναμέτρηση; Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες του τις ενέργειες στην αναμέτρηση.

Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Πέτκοβιτς στο Κροατία – Αλβανία

Ο Πέτκοβιτς στα 69 λεπτά που αγωνίστηκε είχε τρεις τελικές, οι οποίες “μεταφράζονται” σε 0.29xG, όλες μέσα στν περιοχή της Αλβανίας. Συνέβαλε αποφασιστικά στην πίεση που ασκούσαν οι Κροάτες στους Αλβανούς, προκειμένου να απαντήσουν στους αντιπάλους τους.

Στα 69 λεπτά του είχε 26 ενέργειες με την μπάλα, οι επτά από αυτές στην περιοχή της Αλβανίας. Ήταν, μάλιστα, η κορυφαία επίδοση στο παιχνίδι. Επιπλέον, στις λίγες του πάσες, ως κεντρικός επιθετικός, ήταν εξαιρετικά ακριβής με 12/14 και μία μεταβίβαση, η οποία έφτιαξε ευκαιρία.

Ο “χάρτης” των τελικών του στο Euro 2024

Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες του τις τελικές και τα xGoals από τα δύο παιχνίδια της Κροατίας κόντρα σε Ισπανία και Αλβανία.


Ο Πέτκοβιτς έχει συνολικά τέσσερις τελικές σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Μία εκτέλεση πέναλτι κόντρα στους Ισπανούς, την οποία απέκρουσε ο Σιμόν, και άλλες τρεις τελικές απέναντι στους Αλβανούς.

Οι τέσσερις τελικές αυτές έχουν αξία 1.08xG. Ο Κροάτης επιθετικός είναι ιδιαίτερα απειλητικός με 0.27xG ανά τελική, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Κάτι που ευελπιστεί να πετύχει στο καθοριστικό ματς με την Ιταλία.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...