Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αταμάν: «Έχουμε απουσίες, αλλά γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ – Κορυφαίος στην Ευρωλίγκα ο Σλούκας»

Αταμάν: «Έχουμε απουσίες, αλλά γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ – Κορυφαίος στην Ευρωλίγκα ο Σλούκας»


Αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (25/10, 20:45) με τη Φενερμπαχτσέ για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι «πράσινοι» στην «Ulker Sports Arena», καθώς συμπτώματα γαστρεντερίτιδας παρουσίασαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντίνος Μήτογλου και έμειναν στην Αθήνα.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ταξίδεψε μεν, αλλά ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση και παραμένει αμφίβολος. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Μωραΐτης, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε «δύσκολο» το ματς με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών, ενώ για τον Κώστα Σλούκα που επίσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είπε ότι είναι ο κορυφαίος γκαρντ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν για τον αγώνα με τη Φενέρ:

«Η Φενερμπαχτσέ έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, αν και έχασε στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Νίκησαν όμως και τον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές. Θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Σε ερώτηση για τις απουσίες, εξήγησε: «Θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ λόγω των απουσιών μας, όμως για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Θα παίξουμε για να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εστίασε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα λέγοντας: «Είχε και πέρυσι προβλήματα τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Είναι έμπειρος παίκτης που μέρα με τη μέρα θα βρει ξανά τον ρυθμό του. Για μένα είναι ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε στο περσινό φάιναλ φορ, που πήρε και το βραβείο του MVP».

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ κόντρα στη Φενέρ, ο Εργκίν Αταμάν επισήμανε: «Κάθε τακτική έχει τις δυσκολίες της. Χρησιμοποιήσαμε και πέρυσι αυτό το σχήμα για αρκετό καιρό. Τώρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς και θέματα υγείας, όμως θα το λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στην Basket League είπε: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρ και μετά θα στραφούμε στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξε η Tupperware Brands Corporation με μια ομάδα των δανειστών της, συμπεριλαμβανομένων των Stonehill Capital Management Partners και Alden Global Capital,...

Αθλητικά

Στην απώλεια του πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλου, σε σχέση με την παρουσία της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα...

Οικονομία

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εγκρίθηκαν 40 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Συνοχής, προκειμένου η Αθήνα να προετοιμαστεί καλύτερα για να προστατευτεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική είναι η αύξηση στον αριθμό των προσαγωγών, συλλήψεων και τροχονομικών παραβάσεων που βεβαιώθηκαν το πρώτο 9μηνο του 2024, σε σχέση με το αντίστοιχο...