Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο One UI 7 της Samsung – Samsung

Αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο One UI 7 της Samsung – Samsung


Το νέο λογισμικό της Samsung για τα κινητά Galaxy θα μπορούσε να αλλάξει το πώς αποκτούν πρόσβαση οι χρήστες στις ρυθμίσεις και να προσθέσει μερικές γνώριμες ρυθμίσεις.

H επικείμενη ενημέρωση One UI 7 θα μπορούσε να συνοδεύεται από ορισμένες αρκετά μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση των συσκευών Galaxy. Screenshots τα οποία διέρρευσαν από το χρήστη @chunvn8888 και δημοσιεύτηκαν αρχικά στο Smartpix εμφανίζουν αλλαγές στην εικόνα του λειτουργικού Android στις συσκευές Galaxy, με τις διαφορές να εντοπίζονται στις γρήγορες ρυθμίσεις και τις ρυθμίσεις ενημερώσεων, καθώς και κάποια στοιχεία του UI που ακολουθεί μια συνολικά πιο στρογγυλεμένη αισθητική.

Όπως φαίνεται και στα screenshot που διέρρευσαν, η Samsung ίσως επέλεξε να απομακρύνει τις ειδοποιήσεις από το μενού των γρήγορων ρυθμίσεων. Στο One UI 6 ο χρήστης πρέπει να κινήσει το δείκτη προς τα κάτω μία φορά ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στις ενημερώσεις και ξανά για να επιστρέψει στις γρήγορες ρυθμίσεις (εκτός κι αν έχει επιλέξει την αυτόματη πρόσβαση) όμως αυτό ενδέχεται να αλλάξει με το One UI 7. 

One-UI-7-notification.jpg?ssl=1&quality=80&w=573&h=1225

Επίσης, τα σκιασμένα στοιχεία γύρω από τα εικονίδια του Wi-Fi και του Bluetooth αλλάζουν σχήμα σε σχέση με το One UI 6 και αποκτούν πιο στρογγυλεμένη όψη. Η αλλαγή αυτή εντοπίζεται και σε άλλα σημεία του One UI 7, μεταξύ των οποίων οι ειδοποιήσεις και το μενού κεντρικών ρυθμίσεων.

Το Smartpix εξασφάλισε επίσης ένα βίντεο όπου εμφανίζεται νέο pop-out ειδοποιήσεων για το χρονόμετρο και άλλες εφαρμογές, που φέρνουν κάπως στις κινήσεις του Dynamic Island του iPhone. Στην κάτω πλευρά της οθόνης, μπορεί να δει κανείς την κάθε εφαρμογή, με στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ το εικονίδιο της εφαρμογής Gallery έχει πιο ζωηρόχρωμο σχεδιασμό.

Στα screenshots φαίνονται επίσης οι “ειδοποιήσεις συνέχειας”, που εμφανίζονται για να επιτρέψουν στο χρήστη την αποστολή ειδοποιήσεων βιντεοκλήσεις στις άλλες συσκευές Galaxy που τυχόν διαθέτει, ώστε να απαντήσει στην κλήση από εκεί. Αυτό, φέρνει κάπως στην επερχόμενη λειτουργία διασύνδεσης συσκευών που ετοιμάζει η Google και επιτρέπει τη μεταφορά βιντεοκλήσεων μεταξύ των συσκευών του ίδιου χρήστη. Η Apple διαθέτει επίσης μια ανάλογη λειτουργία, που επιτρέπει τη μεταφορά κλήσεων μέσω FaceTime από ένα iPhone σε iPad ή Mac.

Φυσικά, οι εικόνες που βλέπουμε από το One UI 7 σε αυτές τις διαρροές δεν αποκλείεται να αλλάξουν, μέχρι την επίσημη παρουσίαση από τη Samsung. Εικάζεται ότι η beta έκδοση του One UI 7 θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. 



  • Like


    1



  • Confused


    1

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μusic

https://www.getgreekmusic.gr – Μπες και μάθε τα πάντα για την ελληνική μουσική. ▷ Που γυρίζεις – Imam Baildi ft.Μαίρη Λίντα … source

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ο Alessandro Di Mario με την Aprilia RS 660, είναι ο Πρωταθλητής του Twins Cup MotoAmerica για το...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το VW Golf είναι με διαφορά το πιο γνωστό μικρομεσαίο σε όλο τον πλανήτη. Κάθε γενιά του, διαθέτει και ταχύτερες –...