Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του συντρόφου της – «Είμαι μία μαμά τριών παιδιών»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του συντρόφου της – «Είμαι μία μαμά τριών παιδιών»


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς έγινε βιολογική μητέρα και λατρεύει να περνά χρόνο με την οικογένειά της!

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με σκοπό να γιορτάσει τη μητρότητα.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η συγκίνηση για τον γιο της–Το όνομα του μικρού & η επιστροφή στη Γη της Ελιάς

Ανάμεσά τους βρισκόταν μία φωτογραφία με το μωράκι της, καθώς και μία ακόμα φωτογραφία με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει ο σύντροφός της Νίκος Ράικος, από τον προηγούμενό του γάμο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει δηλώσει πολλές φορές πως υπεραγαπά τα παιδιά του συντρόφου της και τα θεωρεί δικά της.

“Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου…Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους.

Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι λοιπόν μία μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στη θάλασσα με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο και τον δυο μηνών γιο τους

Κουλουκάκου: Το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες, πως δεν μπορούμε να δουλέψουμε!

Κουλουκάκου – Μπήκε στο skinny τζιν της, έναν μήνα μετά τη γέννα: «Οι μικρές χαρές της μανούλας»!

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....