Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το ένα από τα δύο παιδιά της 24χρονης

Αμαλιάδα: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το ένα από τα δύο παιδιά της 24χρονης


Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση με τους θανάτους τεσσάρων βρεφών στην Αμαλιάδα τα οποία έχασαν τη ζωή τους όταν βρίσκονταν μαζί με την 24χρονη Ειρήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γονιδιακός έλεγχος που έγινε για τον θάνατο των δύο παιδιών της, ολοκληρώθηκε όσον αφορά στο βρέφος 19 ημερών και προέκυψε πως το παιδάκι δεν είχε κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Όσον αφορά στο δεύτερο βρέφος, δύο μηνών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γονιδιακός έλεγχος χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μωρό της 24χρονης, ένα κοριτσάκι μόλις 19 ημερών πέθανε στις 19 Ιουνίου 2022, το δεύτερο κοριτσάκι δύο μηνών πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στις 5 Αυγούστου του 2024 πέθανε το αγοράκι 15 μηνών της καλύτερης φίλης της 24χρονης με την οποία συγκατοικούν ενώ η τέταρτη καταγγελία αφορά παιδί άλλης φίλης της 24χρονης που έφυγε από τη ζωή, το 2021.

Πριν από δέκα χρόνια, μάλιστα, είχε πεθάνει ξαφνικά σε ηλικία λίγων μηνών και η μικρότερη αδελφή της 24χρονης σήμερα γυναίκας με τις πληροφορίες για τον θάνατο της να παραμένουν ασαφείς.

Μετά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νικόλαος Νικολάου, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στον οργανισμό για την 24χρονη σήμερα γυναίκα.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού «η 24χρονη ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία, καθώς και για την υποστήριξη που έλαβε στο ρόλο της ως νέα μητέρα».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...