Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αλλαγή σκυτάλης στην ΑΕΚ – Zougla

Αλλαγή σκυτάλης στην ΑΕΚ – Zougla


Μια νέα εποχή ξεκινά σήμερα για την ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη και την είδηση πως πλέον τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της SEA JETS.

Παρακολουθήσατε Live από την «Ζούγκλα» την παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της «Ένωσης» Μάριου Ηλιόπουλου, στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος γνωστοποιώντας νωρίτερα την αποχώρηση του ξεκαθάρισε πως  θα παραμείνει «ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρουσίασε τον Μάριο Ηλιόπουλο με τα ακόλουθα λόγια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ταξίδι έφθασε στο τέλος θα σας παρουσιασω τον κ. Ηλιόπουλο, είναι ένας νέος άνθρωπος ένας νέος προστάτης της ομάδας μας. Το δουλέυω 1,5 χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα του ξέρω τις φιλοδοξίες του και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Αισθάνομαι μια σιγουριά ότι η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι η βάση της κοινωνίας. Όλοι κρινόμαστε κι εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή. Είμαι και συγκινημένος.  Πιστεύω πως η απόφαση που έχω πάρει είναι σωστή.

Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγέια όλο το αθλητικό κέντρο τα δύο μουσεία που δημιουργήσαμε και τα 49 χρόνια από την εκμετάλευση του γηπέδου που ανήκει στον ερασιτέχνη. Αυτά είναι δέσμευση δεν είναι λόγια θα φτιάξει τα υπόλοιπα στο προπονητικό μας κέντρο. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο θα είμαστε όλοι δίπλα του όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια” επισήμανε ο κ. Μελισσανίδης κι ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογραφων.

«Είχα πει και παλιότερα ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το ταξίδι για μένα. Ότι δεσμεύθηκα το 2011 το έκανε πράξη. Έχω περάσει κι ένα θέμα σοβαρό με υγεία. Θα είμαι εδώ θα είμαι δίπλα της θα είμαι σε επαφή με τον Μάριο τον ξέρω αρκετά χρόνια. Έχω ενημερώσει και τον προπονητή, δεν θα τολμούσα να κάνω τίποτα αν δεν είχα ενημερώσει και τον προπονητή.

Είναι ισχυρός επιχειρηματίας, φιλόδοξος εγωιστής. Θέλω να πιστεύω ότι ο Μάριος έχει όλα τα προσόντα και όλα τα φόντα να συνεχίσει αυτό που κάναμε. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Μελισσανίδη αναφέρθηκε στα πλάνα που έχει για την ΑΕΚ.

«Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ σας καλησπερίζω. Είναι μια μεγάλη στιγμή, μια μεγάλη μέρα σήμερα στο ναό της ΑΕΚ σ’ αυτό το απίστευτο γήπεδο την Αγιά Σοφιά. Αυτό τον ναό της ΑΕΚ μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε να τον τελειώσει. Γνωρίζετε ότι δεν γλύφω. Όταν υπάρχει όραμα δεν μασάω τα λόγια μου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια μια χαρισματική φυσιογνωμία κι ένας κολοσσός που θα μείνει ιστορία της ΑΕΚ.

Η τιμή που μου έκανε να μου παραδώσει τα ηνία της ομάδας, θυμίζοντας μου ότι είναι ένα από τα παιδιά του η ΑΕΚ.  Η παράδοση των ηνίων έχει μεγάλη ευθύνη. Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παιδείας και είναι πρόκειται για δύο έννοιες αλληλένδετες. Δυστυχώς είμαστε μια χώρα χωρίς υποδομές, παραμένουν για πολλά χρόνια αναξιοποίητα πολλά Ολυμπιακά έργα», ανέφερε αρχικά ο κ. Ηλιόπουλος για να επισημάνει στη συνέχεια:

 

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...