Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε με τη Βιβή Κωστοπούλου στη Μονεμβασιά – Το άλμπουμ του γάμου τους

Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε με τη Βιβή Κωστοπούλου στη Μονεμβασιά – Το άλμπουμ του γάμου τους


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Αλέξανδρος Παρθένης και  η επί οκτώ χρόνια σύντροφός του, Βιβή Κωστοπούλου.

Όπως έκαναν γνωστό μέσα από το Instagram, το πρώην μοντέλο και η αρχιτέκτονας σύντροφός του παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μονεμβασιά.

Οι δυο τους κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός ως επτασφράγιστο γεγονός και θέλησαν να το μοιραστούν τέσσερις ημέρες μετά!

Στα highlight ανήκει η άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Συγκεκριμένα, η Βιβή Κωστοπούλου έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της, ενώ τον γαμπρό «παρέδωσε» η κόρη της.

Μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση που έγινε στο μαγαζί ΕΝΕΤΙΚΟ στη Μονεμβασιά.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Η Βιβή Κωστοπούλου ήταν η πρώτη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Θάνου.

Ήταν Νοέμβριος του 2017 όταν με ανάρτησή του στο Facebook, εκείνος είχε αποκαλύψει πως η Βιβή είναι «ο άνθρωπός του». Έτσι είχαν κάνει γνωστό τον δεσμό τους!

«Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Η συμβίωση με τα παιδιά της συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο της είναι όπως κάθε συμβίωση που τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Αν μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους… Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός» είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Αλέξανδρος Παρθένης το 2022.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...