Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Αλέξανδρος Βάρθης – «Ψυχοκόρες» : «Η φοβία μου έχει να κάνει με το παιδί που ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου»

Αλέξανδρος Βάρθης – «Ψυχοκόρες» : «Η φοβία μου έχει να κάνει με το παιδί που ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου»


Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Αλέξανδρος Βαρθής, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες».

Ο Αλέξανδρος Βαρθής αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ μίλησε και τη φοβία που του έχει δημιουργηθεί μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

«Με πήγαν οι γονείς μου σε μία παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου και εκεί κατάλαβα για πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στη δραματική σχολή στα 24, μέχρι τότε ήμουν στο Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Βάρθης.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Βαρθής πρόσθεσε: «Βέβαια, στην πρώτη μου παράσταση ο πατέρας μου δεν ήρθε, γιατί είχε… πονοκέφαλο. Όταν του πέρασε, ήρθε και έκτοτε έγινε ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου».

«Δούλευα ως ταξιθέτης όσο ήμουν στη δραματική σχολή. Εκεί με είδε ο Θοδωρής Πετρόπουλος και με πήρε στο Κάτω Παρτάλι. Οι Ψυχοκόρες ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω. Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι, γιατί είμαι 1,93», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ήταν συνειδητή η απόφασή μας να γίνουμε γονείς. Η καινούργια μου φοβία έχει να κάνει με το παιδί που ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου. Δεν περνάει ποτέ, πάντα θα φοβάσαι», κατέληξε ο Αλέξανδρος Βάρθης.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Μεγάλες ανατροπές είναι προ των θυρών στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει σε περαιτέρω ρύθμιση, με στόχο αφενός...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...