ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες)
4 φέτες χωριάτικου Αθηενίτικου ψωµιού
1 αβοκάντο καθαρισµένο
Αλάτι-πιπέρι
16 κύβους 1 εκατοστού κεφαλοτύρι Αθηένου
4 αυγά βραστά ορτυκιού σε µοίρες
12 στενόµακρες φέτες αγγούρι
2 ρεπανάκια σε λεπτές φέτες
8 ντοµατίνια κοµµένα στη µέση
Σπόροι από 1 ρόδι
4 κουταλιές σούπας κρεµώδες τυρί
Φύλλα κόλιανδρου για γαρνίρισµα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε τις φέτες και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές.
Κόβετε το αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι και καθαρίζετε.
Τοποθετείτε σε ένα μπολ, με ένα πηρούνι το λιώνετε και αλατοπιπερώστε.
Απλώνετε το λιωμένο αβοκάντο πάνω στις 4 φέτες.
Αρχίστε τη συναρμολόγηση τοποθετώντας τα υλικά πάνω στις φέτες μέχρι να γεμίσει όλη η επιφάνεια.
Γαρνίρετε με κρεμώδες τυρί και φύλλα κόλιανδρου.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!