Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Φιλική νίκη με σκόρερ Μπακασέτα και Βαγιαννίδη στη Λεωφόρο

ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Φιλική νίκη με σκόρερ Μπακασέτα και Βαγιαννίδη στη Λεωφόρο


Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ Λάρνακας και πήρε μία άνετη νίκη με σκορ 3-1 στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς του στη Λεωφόρο.

Με πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα φιλικά του εξωτερικού, ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της ΑΕΚ Λάρνακας, έχοντας ως σκόρερ τους Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Με ένα φοβερό σουτ στο 9′, ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε από νωρίς το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο ματς και χειροκροτήθηκε στη Λεωφόρο, ενώ λίγο μετά, ο Φίλιπ Τζούρισιτς “σημάδεψε” το δοκάρι σε πανέμορφο δικό του πλασέ έξω από την περιοχή.

Το 1-0 ήταν έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους “πράσινους” να είναι όμως ανώτεροι και στο δεύτερο μέρος, όπου το σκορ “άνοιξε” στο τέλος. Ο Μπακασέτας και πάλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με “φωτοβολίδα” από μακριά και ο Γιερεμέγιεφ σκόραρε επίσης στη συνέχεια, αλλά το δικό του τέρμα δεν μέτρησε ως φοσάιντ.

Η ΑΕΚ Λάρνακας κατάφερε έτσι να μειώσει το σκορ στο 85′ με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς, για να έρθει με τη σέντρα ένα τρίτο γκολ του “τριφυλλιού” με τον Βαγιαννίδη. Ο νεαρός μπακ-χαφ “έσκαψε” ωραία την μπάλα μετά από ασίστ του Λημνιού και πέτυχε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, με τους “πράσινους” να κερδίζουν το χειροκρότημα των οπαδών τους στη Λεωφόρο.

 

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (65’ Ντραγκόφσκι), Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ (75’ Κάτρης), Σένκεφελντ (64’ Μαξίμοβιτς), Κώτσιρας (65’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα, Μαντσίνι (65’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (75’ Πέρεθ), Τζούρισιτς (75’ Αϊτόρ), Γερεμέγεφ. 

ΑΕΚ Λάρνακας (Χουάν Φεράντο / 4-2-3-1): Αλομέροβιτς, Σάντσες, Μιλίσεβιτς, Καμπρέρα (56’ Σουάρεθ), Γκαρσία, Λέντες, Ντίμερς, Φαράι (68’ Σάντος), Ενρίκες, Γκιούρσκο (56’ Γκάμα), Σολ (83’ Βασιλείου).

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...

Οικονομία

Οι Βρυξέλλες ξεκίνησαν σήμερα διαδικασία ενώπιον του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου αμφισβητώντας την έρευνα του Πεκίνου με στόχο τα γαλακτοκομικά προϊόντα της ΕΕ την οποία...