Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

«Έφυγαν» από τη ζωή εννέα Λαρισαίοι – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

«Έφυγαν» από τη ζωή εννέα Λαρισαίοι – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα


Απεβίωσε σε ηλικία 64 χρονών ο Δημήτρης Μαλιόγκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου.

Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών o Αναστάσιος Τοσιούδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών η Σουζάνα Αγοραστού. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελώνα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών η Ελευθερία Κωστίμπα-Λιάπη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Αικατερίνη Νατσαρίδου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 3:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Δημήτριος Χατζηγεωργίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κιλελέρ.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Μαρία Σαπουνά. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 90ετών η Σιδερώ Μοροσού. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ομορφοχωρίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών ο Σωτήριος Οικονόμου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αγγελικής, της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει με την αδελφή της το καλοκαίρι....

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...