Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ένας νεκρός από τις δασικές πυρκαγιές στη Βόρεια Μακεδονία

Ένας νεκρός από τις δασικές πυρκαγιές στη Βόρεια Μακεδονία


Πυρκαγιές οι οποίες μαίνονται σε δασικές εκτάσεις στη Βόρεια Μακεδονία στοίχισαν τη ζωή σ’ έναν άνθρωπο χθες Δευτέρα, ανακοίνωσε το κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων της χώρας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, παρέμεναν ενεργές πάνω από 41 εστίες φωτιάς χθες το απόγευμα, οι περισσότερες στο ανατολικό τμήμα του κράτους της Βαλκανικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά σπίτια έγιναν παρανάλωμα του πυρός και κάτοικοι αρκετών χωριών αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους.

Ο διευθυντής του κέντρου αντιμετώπισης κρίσεων Στόγιαντσε Αγκέλοφ επιβεβαίωσε τον θάνατο κατοίκου του χωριού Κοκόσινιε, κοντά στην πόλη Κουμάνοβο (βορειοανατολικά).

«Ο τρόπος που εκδηλώθηκαν αυτές οι πυρκαγιές, σχεδόν ταυτόχρονα, κι ο τρόπος που εξαπλώνονται, εξαιτίας του ανέμου, κάνει πολύ δύσκολη την κατάσβεσή τους», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αρχή του Ιουλίου, πυρκαγιές καταβρόχθισαν χιλιάδες στρέμματα βλάστησης στη χώρα. Το 2021, είχαν καεί κάπου 100.000 στρέμματα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αγγελικής, της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει με την αδελφή της το καλοκαίρι....

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...