Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Έκτακτη ανακοίνωση από την Activision για το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops 6 μετά τα παράπονα

Έκτακτη ανακοίνωση από την Activision για το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops 6 μετά τα παράπονα


Αμέσως μετά την αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops 6 στο πρόσφατο Direct της Activision, το παιχνίδι αναρτήθηκε για προ-παραγγελία στα ψηφιακά καταστήματα και έτσι μάθαμε πως το μέγεθός του θα ξεπερνά τα 300GB! Η πληροφορία αυτή σόκαρε και εκνεύρισε πολλούς παίκτες, ειδικά αυτούς με πιο αργές συνδέσεις ή data caps. Μετά τα παράπονα που κατέκλισαν τα social media λοιπόν, η Activision προέβη σε μια έκτακτη ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει.

Τελικά, το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops 6 δεν θα είναι 300GB. Το όλο μπέρδεμα προκλήθηκε από το Call of Duty HQ, τον launcher μέσα από τον οποίο ανοίγουν όλα τα παιχνίδια του franchise πλέον. Έτσι, τα 300GB που εμφανιζόντουσαν στο κατάστημα των Xbox κονσολών αφορούσαν την εγκατάσταση του Call of Duty HQ, του Warzone και ολόκληρων των Modern Warfare II και Modern Warfare III, μαζί με όλα τα προαιρετικά τους πακέτα και τις μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες.

Η Activision τόνισε, κλείνοντας, πως το πραγματικό μέγεθος του Black Ops 6 θα αποκαλυφθεί στο μέλλον, καθώς πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του.

Η ανακοίνωση της Activision για το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops 6

Διόρθωση: Το εκτιμώμενο μέγεθος εγκατάστασης που εμφανίζεται σήμερα στις σελίδες προ-παραγγελίας του Black Ops 6 δεν αντιπροσωπεύει το μέγεθος λήψης ή το αποτύπωμα του Black Ops 6 στο δίσκο.

Τα μεγέθη όπως εμφανίζονται περιλαμβάνουν τις πλήρεις εγκαταστάσεις των Modern Warfare II, Modern Warfare III, Warzone και όλων των σχετικών πακέτων περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων όλων των τοπικών γλωσσών, γεγονός που δεν είναι αντιπροσωπευτικό της τυπικής εμπειρίας εγκατάστασης ενός παίκτη.

Οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν το Black Ops 6 κατά την κυκλοφορία χωρίς να κατεβάσουν άλλους τίτλους Call of Duty ή όλα τα πακέτα γλωσσών.

Η πραγματική εκτίμηση του μεγέθους του Black Ops 6 θα είναι διαθέσιμη πιο κοντά στην κυκλοφορία του.

Το Call of Duty Black Ops 6 αναμένεται κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Οκτωβρίου. Οι προ-παραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net. Να σημειωθεί πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass και PC Game Pass.

Η δράση του παιχνιδιού θα μεταφέρει τους παίκτες στον ‘Πόλεμο του Κόλπου’, μια ένοπλη εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα μεταξύ 1990–1991 από έναν στρατιωτικό συνασπισμό 39 χωρών ως απάντηση στην ιρακινή εισβολή στο Κουβέιτ. Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Treyarch, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise είχε τέσσερα χρόνια στη διάθεσή της για να περιποιηθεί την εμπειρία.

Το Call of Duty Black Ops 6 θα εξελίξει ριζικά το σύστημα κίνησης, με το λεγόμενο “omnimovement” να επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν sprint, slide ή dive προς κάθε κατεύθυνση. Παράλληλα, στο Multiplayer θα επιστρέψει το παραδοσιακό Prestige σύστημα και το Theater mode, ενώ το Zombies mode θα είναι ξανά round-based, όπως ζητούσε εδώ και καιρό η κοινότητα.

Το single-player rcampaign θα προσφέρει πολλαπλούς τρόπους για την προσέγγιση των αποστολών, έχοντας μέχρι και επιλογές στους διαλόγους. Μεταξύ των αποστολών οι παίκτες θα μπορούν να επισκέπτονται ένα safe house, όπου θα σχεδιάζουν τις επόμενες αποστολές τους μέσα από έναν πίνακα συγκέντρωσης αποδείξεων. Εκεί θα μπορούν να κάνουν και αναβαθμίσεις, αλλά και να αλληλοεπιδράσουν με NPCs.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Αθλητικά

Ντεμπούτο στο Champions League έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Χρήστος Τζόλης. Ο Έλληνας εξτρέμ, που το καλοκαίρι μετεγγράφηκε στην Μπριζ πήρε το «βάπτισμα...

Μαγαζίνο

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης το πρωί της Πέμπτης 19/9 μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο...