Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Άρης Μακρής: «Δεν είμαι ο κακοποιητής της Βέλλη. Την προκαλώ να πει το όνομα. Μου φαίνεται ύποπτο»


Super Κατερίνα: Μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Άρη Μακρή, που τον φωτογραφίζουν ως τον κακοποιητή της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο ίδιος βρέθηκε σήμερα 12/3 στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το θέμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη ιστορία, ενώ αυτό το διάστημα έχει σχέση με άλλη κοπέλα, η οποία έχει πέσει από τα σύννεφα με αυτά που ακούγονται για εκείνον.

«Δεν ζητάει το είναι της να βγει να το πει για να δικαιωθεί και να τιμωρηθεί αυτός; Δεν το έχει ανάγκη μέσα της; Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε έχει υπάρξει θύμα, έχει την ανάγκη. Το γεγονός ότι το λέει με αυτή την ασφάλεια, χωρίς να αναφέρει το όνομα, μου φαίνεται ύποπτο», τόνισε μιλώντας με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι τέσσερα χρόνια που έχουμε χωρίσει με την Άννα Μαρία Βέλλη. Δεν έχουμε καθόλου επικοινωνία, ποτέ. Αρχικά δεν υπήρχαν μηνύματα που στοχοποιούσαν εμένα, όταν αυτό απέκτησε μεγαλύτερη διάρκεια και υπήρχε μια περιγραφή που θα μπορούσε να συνδυαστεί με εμένα, ξεκίνησαν και τα αντίστοιχα σχόλια, χωρίς να ειπωθεί όνομα. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω και να επικοινωνήσω μαζί της.

Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση: «Έχω φωτογραφίες, μηνύματα που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί»

Δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη. ΄Δεν είχαμε χωρίσει και πολύ καλά αλλά όχι από τη μορφή που νομίζει ο κόσμος και περιγράφεται αλλά δεν είχαμε κρατήσει σχέσεις. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και ωραίες στιγμές και άσχημες. Είχαμε τσακωμούς αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής και συνέχισε:

«Το πρόβλημα είναι ότι τα βέλη πέφτουν πάνω μου. Γι’ αυτό μπήκα και στη διαδικασία να πάρω θέση. Όλο αυτό ξεκίνησε αφηρημένα και όλα αυτά σιγά – σιγά στοχοποίησαν εμένα και πια δεν μπορούσα να το αγνοήσω. Κλήθηκα να πάρω θέση ενώ δεν ήθελα καθόλου. Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου και όλο αυτό έχει προκαλέσει αποτελέσματα που είναι αρνητικά, εις βάρος μου. Και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει. Τώρα έχω σχέση και έχει πέσει από τα σύννεφα γιατί δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο. Οι γονείς μου ξέρουν πολύ καλά τι παιδί έχουν μεγαλώσει».

Αμέσως μετά ανέφερε: «Δηλώνω και στην ίδια και σε όλους ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί, δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής. Το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι εγώ. Προκαλώ και την ίδια να πει το όνομα. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε μιλήσει ότι ήταν σε κακοποιητική σχέση στο παρελθόν αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες… Υπάρχει μια συνεχής αναπαραγωγή από μεριά της ως προς αυτό. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν το προχωράει, να πάει στο επόμενο βήμα. Παρακαλώ να βγει να το πει για να καθαρίσει η ρετσινιά αν εννοεί εμένα ή αν δεν με εννοεί να ακολουθεί ο δρόμος ο νομικός…».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Αθηναΐς Νέγκα για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος»

«Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

Σκορδά για Μακρή – Βέλλη:Για εμένα δεν είναι αυτός πίσω από αυτό, μπορεί να χάσει και τη δουλειά του

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Πάνω από 2 εκατομμύρια είναι τα φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία απειλούνται με κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, εισοδημάτων, κινητών και ακίνητων περιουσιακών...

Πολιτική

Διαδέχονται η μια την άλλη οι αποκαλύψεις για την…απόβαση των Αλβανών στο Γαλάτσι λόγω της έλευσης του Έντι Ράμα Νέα ντοκουμέντα για την…απόβαση Αλβανών...

Συνταγές

Οι κριτές του βρετανικού MasterChef σοκαρίστηκαν με το πιάτο που τους έφερε διαγωνιζόμενος. Οι τηλεθεατές του MasterChef έμειναν σοκαρισμένοι και εξοργισμένοι αφού ένας διαγωνιζόμενος...

Οικονομία

«Δεν μπορούμε να πάμε σε μηδενικό ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα, διότι δεν θα πέσουν οι τιμές των τροφίμων. Δεν είναι μόνιμη αυτή η μείωση,...